Despre mine

Numele meu este Georgiana Cojocaru, sunt elevă în clasa a XI-a în cadrul Colegiului Tehnic de Comunicații N.V.Karpen Bacău. Am realizat acest site din dorința de a vă prezenta punctul meu de vedere referitor la Dezvoltarea personală și carieră.

Sunt la început de drum... Încerc să însușesc cât mai multe cunoștințe. În paginile acestui site, voi puncta unele din activitățile la care particip și voi prezenta cateva noțiuni teoretice pe care le consider importante în ceea ce privește profilul ales de mine - TOTC - Tehnician Operator Tehnica de Calcul.

Pentru ca vreau sa invat cat mai mult, m-am inscris la cele 2 cluburi organizate la Colegiul Karpen: Clubul de sisteme de operare si retele de calculatoare si Clubul de pagini Web. Aici am invatat despre modul in care sa instalez sistemele de operare si cum sa realizez pagini Web (primii pasi in folosirea html/css/php i-am facut la aceste cluburi).

Am beneficiat de facilitatea de a parcurge cursul Cisco IT Essentials 1 și de a da certificare Cisco ITE1, în mod gratuit. În cadrul Colegiului Karpen este găzduită Academia locală și regională CISCO, elevii având posibilitatea obținerii unui certificat de tehnician rețele recunoscut internațional.

Va invit sa parcurgeti informatiile de pe acest site in 2 moduri: